lunes, 19 de julio de 2010

Dia 6 Lleons Marins

Avui en hem aixecat tard, mes que res perque despres de pagar un pastón per poder dormir, doncs com a mínim aprofitar l'inversió.
Així que hem agafat el cotxe i hem anat direccio a San Simeon on hem pogut veure lleons marins a la platja, una pasada!!! Si ahir deia que vuere foques en llivertat era algo espectacular imagineu el que es veure, i sentir, perque fan bastant soroll, a aquestes moles esteses a la sorra. Es rasquen cuan els hi pica, ronquen quan dormen i es posen comodes... vaja com tots els animals vagos, per dormir es qüestió d'agafar la posició més còmode.
Després d'estar una bona estona mirant aquests bitxus hem fet un parell de paradetes mes... no cal dir els noms perque jo tampoc men recordo molt bé, pero almenys ha servit per veure una mica més l'interior de california. La meva opinió doncs igual que el Vallès pero una mica mes groc i amb més muntanya.
I finalment hem acabat el dia a Solvang, un petit poblet fundat per danesos fara mes o menys uns 150 anys, aqui les cases són estil danes pero amb banderes americanes a les Portes.

Demà ens toca Santa Barbara i arribem a Los Angeles, per mi es la ciutat en la que més cage tinc. Ja us niré explicant DEW
















1 comentario:

  1. No tinc paraules. Tot és espectacular! I sí,tot es veu molt gran, fins i tot aquest que crida.

    ResponderEliminar