lunes, 19 de julio de 2010

Dia 5 Highway 1


I el cartnet de conduir a 10.000 km... així ha començat el dia per mi... i clar sense carnet no es condueix. No us podeu arribar a imaginar la desul.lusió que porto a sobre i la ràbia que tinc amb mi mateix per ser tant imbècil, estúpid, inútil etc... podria seguir però això no canviarà res.

Bé doncs com que no puc conduir haurem de treure alguna cosa bona d'això i esque podrè veure els paissatges amb tota la tranquilitat del món i que se'm perdi la vista...

Cap allà a les 11 ja estàvem de camí cap a Monterrey una població a la costa que tenia el seu propi "Porta Aventura" , el Fisherman's Wharf, algo similar al de San Francisco, simplement amb la diferència que aquest era una mica més petit. La cosa diferenciada es que en aquest hi havien foques. Moltes foques.

És una cosa curiosa el tema de les foques, jo només les havia vist al zoo i clar 3 o 4, aqui s'han de comptar per desenes, n'hi havia mooooooooltes.

Després de vuere les foques hem tornat a agafar el cotxe direccio a les "17 milles" que es una carretera que passa per una urbanitzacio pija de la muerte, les cases costen 1.599.999 $ una vergonya!!!

Més tard ja hem sortit d'allà per a tirar cap a San Simeon, on teniem planejat passar la nit, però amb tantes paradetes sen's ha fet tard i hem parat a un lloc superxulo on les habitacion ens han costat... weno... diguem que molt.

Però el lloc està molt bé i ha valgut la pena, més que res perque no sempre es pot veure el reflexe de la lluna sobre l'oceà Pacific.







1 comentario: