miércoles, 4 de noviembre de 2009

SOMNI APOCALIPTIC


Aquesta nit he tingut un somni realment curios... hahaha, suposo que el subconcient al final ha barrejat massa conceptes. Que si Cuarto Milenio, que si les profesies de Nostradamus, que si la peli del 2012 i el calendari Inka, que si la serie documental de l'Univers on s'explica el final del planeta... total que crec que ha acabat tot en aquest somni.
... estic en una espècie de nau industrial buida, o un centre comercial, ben bé no recordo exactament que era tot i que crec que la primera. La qüestió es que estava amb un amic ( de moment no dire el nom... ) per allà i de cop tot comença a tremolar, s'enva el llum i es comença a sentir un soroll molt fort de terratremol i edificis que cauen... surto al carrer i veig com els edificis del costat es trenquen cauen... els avions comencen a caure... veig un que està a punt d'estrellar-se contra la nau en la que estem nosaltres.
Fosc a negre.
Seguim al mateix lloc, ha passat uns dies i els que hem sobreviscut decidim sortir, el cel esta blau. Els dies passen i es formen dos grups un dels quals jo en sóc el líder, el meu amic és el líder de l'altre grup. Les friccions entre els dos grups van pujant de to ja que tenim maneres diferents d'afrontar la situació de que aparenment estem sols a la ciutat...
Continuarà...

2 comentarios: